2021-05-10 15:07:18• hírek • Szatmár.ro

A Youtube-on láthatod a hétfői Szatmárnémeti VSK-Sepsi SIC meccset

A román női kosárlabdabajnokság döntőjének harmadik mérkőzésére Szatmárnémetiben kerül sor: a lányok a Both Katalin Sportteremben játszanak 19 órától - zárt kapuk mögött.

Akiket viszont érdekel a szatmáriak és a sepsiszentgyörgyiek öszecsapása, azok a Youtube-on, azok a FRB TV csatornán követhetik az izgalmasnak ígérkező mérkőzést. A három győzelemig tartó döntő harmadik összecsapása előtt az eredmény 2-0 a Sepsi SIC javára. Otthon ugyanis mindkétszer a VSK fölé tudtak kerekedni, igaz, egyszer majdnem beletört a bicskájuk a nagy küzdelembe. Az első meccsen ugyanis 69-68-ra tudtak csak nyerni, azaz Maikel Lopez alakulata végig egyenlő partner tudott lenni. A második mérkőzésen azonban a székelyek ráéreztek a piros-fehérek gyenge pontjaira és 73:50-re nyerték a találkozót. 
 

Hogy a Szatmárnémeti VSK életben tudja-e tartani a bajnoki címmel kapcsolatos reményeket, az ma este kiderül. A szatmáriak ha nyernek, a harmadik meccs kedden lesz szintén Szatmárnémetiben. Ha nem, ma este bajnokot avatnak a Both Katalin Sportteremben.
 

Az összecsapás az alábbi linken lesz látható:

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: